Over ons

Wij zijn de familie Winkelman en houden erg van tennissen. Iedereen speelt tennis van de oranje bal tot jeugdcompetitie en mijn ouders de seniorencompetitie. We slaan best vaak onze bespanning kapot en zo is snarenman.nl geboren. Onze ervaringen met de 1.2snarenvoorraad gaan we bijhouden en we zouden het leuk vinden als jullie meedoen. Tennis is natuurlijk veel meer dan een racket en een bespanning. Toch is goed materiaal wel een belangrijke factor voor spelplezier en ontwikkeling.

Naast het zelf spelen, kijken we ook veel tennis op FOX TV. Houden we de live rankings bij in speciale app en kijken we welke toernooien er wereldwijd worden gespeeld. We bezoeken natuurlijk ook het ATP in Rotterdam en het ATP/WTA in Rosmalen op gras. Op school heeft mijn broertje een PechaKucha gehouden over tennis. Dit is een presentatie Japanse-stijl van 20 slides die 20 seconden lang in beeld zijn.

Het bedrijf van mijn moeder Ring-Ring® geeft een voordeel op de bespanprijs in ruil voor 100 Fkm (fietskilometers). Ring-Ring® is een platform dat daadwerkelijk gereden fietskilometers beloont. Ondernemers geven een voordeel in ruil voor 100 Fkm (gereden fietskilometers). Deze fietskilometers worden geheel automatisch bijgehouden in de speciale Ring-Ring® app.

Elk beginpunt is de juiste in het circulaire gedachtegoed.

Ring-Ring® houdt van sport. Dagelijks bewegen (fietsen naar werk en school) zorgt dat je minder snel blessures krijgt. Nederland is het meest verdichte sportclubland ter wereld. Voor jong en oud ligt er een sportclub op fietsafstand!